Boser Wolf

 


 

DE BOZE WOLF IS VERSLAGEN!!

 

Een klein maar select groepje Mudders van Het Noorden trok met Hemelvaart oostwaarts. Bestemming was de zand/grindgroeve 'Boser Wolf' in Knüllwald. Hier lag weer een nieuw 4x4-avontuur op ons te wachten!

 

De weergoden waren ons alvast gunstig gezind en vier dagen prachtig zomerweer waren ons deel!! De zwaartekracht-god eiste echter wel een offer en Jan Ronald kreeg de bedenkelijke kans om de wereld op z'n kop te kunnen bekijken. De materiële schade was enorm maar gelukkig geen zware verwondingen.

 

Het terrein viel qua zwaarte-categorie iets tegen, uiteraard mede veroorzaakt door het al wekenlang aanhoudende droge weer. Toch is er enorm veel lol gemaakt in het terrein, hetzij vooruit dan wel in de achteruit! Er was in elk geval genoeg om de auto smerig te krijgen.

 

De après-mud vond plaats in een iets afgeslankte vorm, vanwege het feit dat er helaas geen vuur mocht worden gestookt in verband met de bovengenoemde droogte. Toen we die teleurstelling verwerkt hadden was het avondlijk samenzijn even hilarisch als altijd. De sterke verhalen waren niet van de lucht en de lachspieren zijn goed getraind. Een rode draad is er meestal niet bij de après-mud, want zeg nou zelf: het al dan niet aanwezige verband tussen ruitenwissers, slakkensporen en muren-met-torens is moeilijk uit te leggen ;-)

 

Al met al een zeer geslaagd lang weekend en we zijn in ieder geval weer bruiner teruggekomen als dat we van huis gingen!

 

Graag tot muds op een volgend evenement en alle aanwezigen bedankt voor de homogene vastberaden gezelligheid!

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview